Skip to content

arrangementen

Van groepsdiner tot bedrijfsborrel; Coava houdt wel van een feestje! Met onze nieuwe feestzaal ‘Klein Princesse’ (inclusief gloednieuw terras), heeft Coava praktisch alles in huis om events te hosten. Mogelijkheden en opties zijn er genoeg, en wij denken graag met je mee!

High tea & babyshower

Hartig en zoet genieten doe je bij Coava. We heten ieder gezelschap, van groot tot klein van harte welkom met onze huisgemaakte lekkernijen voor een uitgebreide high tea of het vieren van een babyshower/gender reveal.

Vergaderen

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Nijkerk voor 20-30 personen? Onze sfeervolle, unieke en rustige zaal, uitgerust met airconditioning, gratis WiFi aansluiting en beamer is de ideale
plek voor een vergadering, cursus, bedrijfstraining, seminair of (personeels)feest. 

feesten

Binnenkort jarig of iets anders te vieren? Onze feestzaal ‘Klein Princesse’ is de ideale locatie! Geniet met jouw gasten tot in de late uurtjes van diverse dranken, gecombineerd met small bites uit ons assortiment. Heb je iets specifieks in gedachten? Dat kan altijd besproken worden! 

Huwelijksfeest? Ook de mooiste dag van je leven vier je bij Coava.  

waarderingen

Eten dat er niet alleen lekker is, maar er ook mooi uitziet. Vriendelijke en snelle bediening. Gezellige sfeer.
T. van der Ven
april 2023
Wij hebben heerlijk gegeten bij Coava. Er stonden veel vegetarische opties op de kaart en ook met kinderen was goed rekening gehouden. Zo was er een ruime speelhoek waar de kinderen heerlijk hebben kunnen spelen terwijl wij konden genieten van onze lunch. Zeker voor de herhaling vatbaar!
Sandra v H.
maart 2023
Zojuist thuis gekomen van een heerlijk kerstdiner bij Coava in Nijkerk. Vriendelijk personeel en een top kerstmenu! Absolute aanrader! Speciale dieetwensen: Werd perfect rekening mee gehouden en waar nodig aangepast.
Jeroen van der A.
December 2022
Verrassend lekker ijs en zonnig terras in het centrum van Nijkerk.
M. Appels
September 2022
De High Tea was echt heerlijk. Alles vers. Een heerlijk zelfgemaakt tomatensoepje, rode bessen smoothie, twee heerlijke hartige broodjes, een bakje vers fruit en allemaal lekkere zoete hapjes. Het was meer dan genoeg. Uiteraard lekkere theesoorten erbij. Vriendelijk personeel, mooie zaak. Kortom: meer dan tevreden! We komen zeker terug!"
D. Yspeert
maart 2022
Heerlijk geluncht. Royale porties. Super leuk. Mooie speelplek voor de kleintjes achter in de zaak.
M. Blankenvoort
Februari 2022
Onverwacht ergens eten met een gluten/ lactose of soja allergieën is vaak niet te doen. Wat was ik blij dat ik het mis had! Wij kwamen hier binnen, super leuk begroet en maakte kennis met een creatieve menukaart. Uiteindelijk waren uit het voorgerecht(brood met kruidenboter) en bestelde wij, waarbij de vraag van de medewerker mij als muziek in de oren klonk:" wil je gluten of lactosevrij?" Vijf minuten later was dat heerlijk glutenvrij brood met tomaten tapenade. Toen we uit het hoofdgerecht waren is dat uitgebreid besproken onder het personeel tot er een gluten, lactose en sojavrije heerlijke wagyuburger met vegakaas en lactosevrije knoflookcréme. Dankjewel Team Coava vanuit Amersfoort
Denise
November 2021

Klein
princesse

Princesse was één van de oudste café’s van Nijkerk en stond bekend om het biljarten. Dat werd jaren geleden actief gedaan in deze zaal.

Sinds de verhuizing van Coava naar het voormalige pand van Princesse is deze zaal omgebouwd tot een hippe zaal, maar met elementen van vroeger! De wand- en hanglampen en het barblad zijn bijvoorbeeld hergebruikt in de nieuwe styling. 

Onze multifunctionele zaal wordt verhuurd voor allerlei feestgelegenheden zoals verjaardagen, babyshowers, trouwdagen en -jubilea, maar ook voor zakelijke gelegenheden zoals vergaderingen, besprekingen en presentaties.

Kom snel eens een kijkje nemen in ‘Klein Princesse’ en bespreek de mogelijkheden!