Skip to content

vergaderen

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Nijkerk voor 20-30 personen? Coava ligt in het centrum van Nijkerk aan het gezellige horecaplein en is goed te bereiken vanaf de A28. Direct achter onze locatie ligt parkeergarage ‘De Bonte Koe’ gelegen waar u kunt parkeren. Komt u per trein of bus? Met een korte wandeling bent u bij Coava. Onze sfeervolle, unieke en rustige zaal (uitgerust met airconditioning, gratis wifi aansluiting en beamer) is de ideale plek voor een vergadering, cursus, bedrijfstraining, seminair of (personeels)feest. 

Na de vergadering nog even ontspannen? Ook dat verzorgt Coava graag. Borrelen in een afgesloten ruimte, of gewoon gezellig aan de bar. En wanneer je met je gezelschap de dag mooi wilt afsluiten, serveren wij graag een smaakvol menu. 

Maximaal 4 uur

  • Onbeperkt koffie/ thee met koekjes, onbeperkt ijswater
  • Meerprijs per uur: €4 euro per persoon

Maximaal 4 uur 

  • Onbeperkt koffie/thee met koekjes, onbeperkt ijswater
  • Wij serveren: soep en schalen met een assortiment belegde Italian Pitabreads, melk en karnemelk
  • Meerprijs per uur: €4 euro per persoon

Maximaal 4 uur 

  • Onbeperkt koffie/thee met koekjes, onbeperkt ijswater
  • Wij serveren: soep en een assortiment belegde Italian Pitabreads en een broodje kroket, melk, 
    karnemelk en verse jus d’orange
  • Meerprijs per uur €4 euro per persoon

In overleg met u, kunnen wij ook een arrangement samenstellen naar uw wensen.

Klein Princesse wordt per dag-deel verhuurd voor €85 euro.

De vergader dag-delen zijn:
Ochtend      9.00 uur tot 13.00 uur
Middag       13.00 uur tot 17.00 uur
Avond        18.00 uur tot 22.00 uur

Let op! Reserveren voor deze arrangementen is verplicht. Allergieën of dieetwensen dienen bij de reservering doorgegeven te worden, zodat onze keuken daar tijdig rekening mee kan houden. 

Klein
princesse

Princesse was één van de oudste café’s van Nijkerk en stond bekend om het biljarten. Dat werd jaren geleden actief gedaan in deze zaal.

Sinds de verhuizing van Coava naar het voormalige pand van Princesse is deze zaal omgebouwd tot een hippe zaal, maar met elementen van vroeger! De wand- en hanglampen en het barblad zijn bijvoorbeeld hergebruikt in de nieuwe styling. 

Onze multifunctionele zaal wordt verhuurd voor allerlei feestgelegenheden zoals verjaardagen, babyshowers, trouwdagen en -jubilea, maar ook voor zakelijke gelegenheden zoals vergaderingen, besprekingen en presentaties.

Kom snel eens een kijkje nemen in ‘Klein Princesse’ en bespreek de mogelijkheden!